1. syyskuuta 2016

Yhteis treenejä ja lenkkeilyä

Laitoin facebookin heinolan koiraihmiset ryhmään kyselyn, jos joku haluasi lähtä treenaileen kisanomasia kentälle mun ja Urpon kanssa. Yks vastaus saatiinkin ihmiseltä jolla on samanikänen hollanninpaimenkoira ku Urpo. Päätettiin sitten mennä tonne yhen koulun hiekka kentälle pitää pienet treenit. Noh, ne ite treenit menikin sit aivan päin persettä. Paikkamakuusta Urpo nous 3 kertaa jolloin en jaksanu enää ja sit tein ihan tosi pikasen paikkamakuun ja se onnistu. seuraaminen meni tosi hyvin ja sain hyviä vinkkejä seraamisen yhteydessä siihen pepunkäyttöön vasemmissa käännöksissä. Elikkäs imuttelen Urpoa aina vas. käännöksis, teen pienen pysähdyksen kääntyessä ja samalla toivon että se peräpää kääntyy. Hyvin se kyllä lähti toimimaan. Liikkeestä maahan Urpo nous aina, vaikka ei oo koskaan mulla noussu. seki sit tehtiin sillee tosi nopeella paikalla ololla ja palkkasin niin se toimi. Selvästikkin ollaan treenattu aivan liian vähän häiriössä, koska tuo koira toimii ihan hyvin kun tehdään kahestaan (lukuunottamatta ihmishäiriöö). No ny sit vaan kaikille mahollisille parkkipaikoille treenaileen!


Elokuu 31.8 mentiin yhteis lenkille tuttavani kanssa ja hänen koiransa seropi Edi. Ihanaa kun oli kaunis ilma nii kelpas kamera ottaa esille.
voi kalansilmä linssi :)

Rakkauteni <3

ED!

<3

Tämmönen tuli vastaan lenkillä <3

Vanhat neidit <3 <3

1 kommenttia:

 1. Otat kauniita kuvia.

  Tuli tosta "nous aina, vaikka ei oo koskaan mulla noussu" -kohdasta sellanen ajatus, et ehkä sua itteäs jännitti, ja siks Urpo toimi niinku toimi?

  Oma kokemukseni tokosta tai ylipäätään koirien kouluttamisesta on aika olematon. Mulla ei oo mitään hyvää tai huonoa vinkkiä, paitsi just toi mitä itekin kirjotit, et parkkipaikoille tai johonkin ihmettelemään ja treenaamaan.

  Oon (hoito)koiria aina milloin mihinkin ohjatessani huomannut, että jos namikättä jännittää, koirakaan ei välttämättä enää toimi yhtä hyvin ku "normaalisti".

  Toivon iloa ja onnistumisen kokemuksia teiän treeneihin! :)

  VastaaPoista