25. syyskuuta 2016

Nii siis mikä ihmeen treeni tauko?

Joo myönnän, meijän piti olla tauolla.. Mutta kun se treenaaminen on vaan niin kivaa. No ainakin me ollaan treenattu huomattavasti vähemmän max. 2 kertaa viikossa. On se pakko jotain tehä, ettei tuo yks ala pomppimaan seinille. Selvästi on ollu pientä turhautumista ilmassa, pitäis varmaan alkaa tekemään jälkeä entistä useemmin. Urpon turhautuminen näkyy entistä herkemmällä pihan ja kodin vahtimisella ja on taas alkanut mun koulupäivien aikana tekemään omia askarruksiaan. 
Mutta siis me treenattiin tänään ja päiviteltiin vähän, että missä vaiheessa sitä missäkin liikkeessä ollaan nyt menossa.
Seuraaminen: 
Tän päivän treeneissä seurasi todella hyvin ilman kainalopalkkaa tai palkkaa mikä olis ylipäätään esillä. Eli mulla oli namit taskussa ja lelut treeni kassissa, eli parempaan suuntaan mennään. Urpo piti kontaktin tosi hyvin, mutta hitaassa kävely  osuudessa katse alkoi harhailemaan.
Kaukot:
Urpolla oli joku juttu mitä ei voinut päästää silmistään pois ja sen takia ei noussut kahdella ekalla istu käskyllä istumaan. Kokeessa on noustava vaikka kuinka olis joku mitä pitää tuijottaa. Otin sit vauhti nousuja ja maahanmenoja, eli lelun kanssa pamautin käden maahan ja käden ylös, jolloin nousi istumaan lelun perässä. Eli nyt kun nousee istumaan ekalla niin samantien palkka. Sen virheen oon tehny, että vaikka nousee istumaan niin teen koko liikkeen silti loppuun, vaikka se tarvii sen palkkauksen heti ku nousee istumaan, että oppis et saa palkan kun nousee.
Luoksetulo:
Siis ton luoksetulo on täys 10+++!!!
Estehyppy:
Me eiolla tätä treenattu, koska en oo jotenkin halunnu tai jtn.. Nyt kuitenkin otettiin estehyppy. Alussa mun käsky hypyssä oli "sivu" ja Urpo lähti tosi laiskasti ja tiputti riman aina. No kun yleensä meillä on hyppiessä ollut käsky "hyppy". No vaihoin käsky sanan ja tyyppi lähti ku tykki ja tiputti riman taas. Otettiin sit muutaman kerran vielä ja ei tiputtanu ja tajus vielä tulla suoraan sivullekkin. Eli siis lisää tekniikka treeniä Urpolle. Mä oon päättäny, että en palkkaa jos rima tippuu, vaikka vahingossakin. Voi kuulostaa jonkun mielestä tyhmältä, mutta Urpo ainakin tajus että pitää ponnistaa korkeammalle ja ei voi jyrätä riman läpi.
Kapulanpito:
Yleensä olen aina ensin leikittäny Urpoa kapulalla ennen itse kapulan pitoa, mutta tälläkertaa kapulanpitäminen tuli Urpolle täysin yllätyksenä. Tuo otti sen hyvin suuhun ja irrotti silloin kun pitikin, eli se sujuu siis. Mua nyt vähän jänskättää sellanen juttu että Urpo on tottunu pitämään tuota ns. kevyttä ohjatun noudon kapulaa suussaan ja ALO luokan kapulan pidossa se kapula on semmonen painava missä on semmoset paksut päät. En muista näitten kapuloiden nimiä. Eli mun täytyy lähtä kapula ostoksille! 
Paikka makuu:
Otinkin nyt treenien loppuun paikkamakuun, kun tolla oli rauhallinen mieli. Ei piipannu ja katso mua kokoajan. Vasemmalle lonkalle kyllä nojautui, mutta sivulle pyytäessä kuitenkin suoristi itsensä. Toki meillä ei ollu nyt koirahäriötä, nii senki takia oli rauhassa eika piipannu yhtään ja oli jo väsyny treeneistä.
Maahanmeno liikkeen yhteydessä:
Tätä ei tänään otettu, mutta olen huomannu että Urpo ei laskeudu hissi tyyppisesti, vaan peppu osuu maahan ennen etupäätä. En ole ihan varma miten tätä alkais hiomaan.. Mutta Urpo menee maahan heti kun käsky kuuluu!
Muuta:
Noutaminen alkaa olla jo tosi hyvää! Urpo lähtee vauhdilla ja palauttaa ihan ok. Tänään tarjos sivulle tuloa itse, mutta en vielä alkanut siitä pitämään bileitä, koska ensinnäkin palauttamis vauhti pitää saada reippaammaksi!

Näistä treeneistä arvosanaksi meille antaisin 9!
Sellasta meillä taas. Seuraavan kerran mennään treenaamaan tiistaina kisanomainen porukalla ja sit perjantaina onkin jo ne kauan odotetut epikset, missä tuomarina ToKon MM-kultaa saanut Oili Huotari!
 

3 kommenttia:

 1. Kiva postaus! :) Ja muuten ALO-luokan kokeessa saa käyttää ihan kumpaa vaan, sorvattua tai ohjatun noudon kapulaa :) Elikkä sun ei tarvitse ostaa sitä sorvattua kapulaa jos et erityisesti haluu. Me käytetään treeneissä just tota ohjatun noudon kapulaa, kun se on sekä musta että Fallesta kivempi keveydensä jne. puolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta jos ei ole omaa mukana nii liikkuti kai tarjoaa sitä sorvattua.. Kai.

   Poista
  2. Mutta jos ei ole omaa mukana nii liikkuti kai tarjoaa sitä sorvattua.. Kai.

   Poista