Kirjoittaja

Edelleen täälä ruudun takana kirjoittelee Aamu vuosimallia 2001. Kannuksessa olen opiskellut vuodesta 2017 asti eläintenhoitajaksi ja syksyllä 2019 vierähti viimeinen vuosi käyntiin. Paljon on suunnitelmia heti valmistumisen jälkeen ja eniten tällä hetkellä kiinnostaisi aloittaa eläintenkouluttaja opinnot.

Kannukseen olen muuttanut Heinolasta opintojen alussa ja kyllä tämä niin ihana paikkakunta on, että tänne jään tai ainakin Keski-Pohjanmaalle. Täälä on hyvät mahdollisuudet harrastaa ja toteuttaa niitä asioita joista itse tykkään. 

Omat koirat ovat Makia ja Äx. Niiden kanssa harrastetaan tavoitteellisesti ja niistä voitte lukea lisää niiden omilta sivuilta. Omiin rotuihin lukeutuu belgianpaimenkoira tervueren, australianpaimenkoira ja nyt myös ehdottomasti amerikanstaffordshirenterrieri. Tulevaisuudessa olisi unelmana kasvattaa terveitä työkoiria joilla ei ole liioiteltuja piirteitä. Kotoani tulee siis löytymään näitä kolmea koiraa aivan varmasti.

Koirien kouluttamisessa keskityn siihen, että koira saa itse ymmärtää mitä siltä haluan, pyrin kouluttamaan positiivisin metodein ja asetan itselleni tavoitteita.

Kuva Aino Vakkilainen

Kuva Aino Vakkilainen

Kuva Ainon Vakkilainen

Kuvat Aino Vakkilainen

Kuva Eevi Forstén


0 kommenttia:

Lähetä kommentti