26. lokakuuta 2016

Mahtavat treenit

Lähdettiin pitkästä aikaa taas treenailemaan kaverini kanssa jolla on holsku ja bisoni. Urpon kanssa otin merkin kiertoa, seuruuta ja kaukoja. Heti alkuun kun otin Urpolta hihnan pois nii se karkasikin holskun luo... Onneksi ei mitään sen suurempaa tapahtunut, kun pilattiin heidä paikkis, hyvä että jatkoivat paikkista kuitenkin ihan normaalisti. Sen takia olen aivan ihastunut hollanninpaimenkoiraan, koska ainakin minun tuntemat holskut ovat todella oman arvonsa tuntevia ja itsevarmoja, eivätkä ota itteensä jos joku urpo tulee häirittemään.. 
Urpon seuruu oli tosi kivaa. Otettiin ihan lyhkäsiä seuruu pätkiä, kontaktin ylläpitämiseksi. Hyvin pysy kontakti ja oikea paikka seuruuttaessa!
Ollaan tehty merkin kiertoa nyt kolmissa treeneissä ja tuo osaas en ihan tosi hyvin! Toki ei vielä ihan 15m matkan päästä mutta tajuaa kuitenkin, että merkki kuuluu kiertää. Kaukot sujuu ihan tosi hyvin, kun Urpon takana on palkka. Eli me jatketaan kaukoja takapalkalla! Tänään oli siis todella antoisat treeni. Tästä on hyvä lähteä tokonuorten valmennusviikonloppuun perjantaina!
Upi! <3 <3

1 kommenttia:

  1. Kiitos treeniseurasta!
    Oli kyllä ainakin Urpon osalta oikein onnistuneet treenit :)

    VastaaPoista