1. lokakuuta 2016

Ihka ekat epikset

huhuh.. Eilen perjantaina tosiaan nokka kohti Lahden A-Qility hallia ja ekoja epiksiä. Nämä epikset oli tosiaan mun ja Urpon ihka ensimmäiset epikset/kokeet. Tuomarina toimi TOKOn MM-kultaa voittanut Oili Huotari!
Alussa mä jännitin tosipaljon ja sattui semmoinen pieni välikohtaus missä joku pikkukoira ärähti Urpolle pahasti ja Urpo tietenkin takaisin ja kun komensin niin murina jäi päälle.. Sain sen kuitenkin loppumaan kun rentouduin itse ja otin Urpon huomion itteeni namilla. Tämä välikohtaus tapahtui juuri ennen paikkiksen alkua kehän laidalla ja riitapukarit olisivat joutuneet olemaan vierekkäin, mutta me päästiinkin reunaan koska otin pidemmän välimatkan muihin koiriin ja puolet lyhyemmän matkan Urpoon. Paikka makuusta saatiin 7, Urpo piti ääntä ja oli levoton, mutta pää asia että se pysy paikallaan. Ennakoi kylläkin sivulle nousussa, mutta palas maahan jo ennen kun kerkes kokonaan nousta.


ALO luokka
Paikalla makaaminen 1min  7
Piti ääntä ja oli levoton.
Seuraaminen   7,5
 Urpolla oli todella hyvä paikka seuruussa, mutta katsekontakti hukku ihan kokonaan ja tuo ei keskittyny käännöksiin eikä pysähdyksiin, pysyi kuitenkin kokoaika vieressä.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä  9
Urpo oli kuulolla ja meni maahan silloin kun käsky kuulu. Sen takia varmaan ei kymppiä koska katsekontaktia ei ollu taaskaan ja maahan meno oli semmonen peppueellä maahan eli ei sillai hissimaisesti,
Luoksetulo  8.5
Vauhti olisi voinu olla parempi, vino perusasento lopussa.
Noutoesineen pitäminen  9.5
Siisti pito,en tykänny ku Urpo alkoi kattelemaan muualle kapula suussaan, mutta pääasia että ei tiputtanu kapulaa.
Kauko-ohjaus   6
Piipitti alussa, nousi seisomaan ja eteni, eli istui vasta tokalla käskyllä, maahan meni ihan ok.
Estehyppy   8.5
Äänteli, muuten ok hyppy, vino perusasento,
Kokonaisvaikutus  9
pisteet 160

Lisää kisanomaisia treenejä!
Tänään vielä palautus treeni kaukoista, seuruusta ja paikka makuusta. Oon kyl tosi ylpee yosta koirasta ja ehkä itsestänikin kun olen saanut koulutettua sen jopa alo luokan tasolle.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti