30. elokuuta 2017

Rin tin tin

Ensimmäinen viikko Ginin (Tsini) kanssa ohi, jos joku ei tiedä niin Gini on korvaamassa Urpoa siihen asti jotta on uuden koiran aika. Edellisestä postauksesta voit lukea miksi Urpo ei ole enään minulla.

Gini on ollut erilainen koira mihin olen tottunut. Se on siis shetlanninlammaskoira eli en ole tottunut pieniin koiriin. Gini oli pari ensimmäistä päivää tietenkin hieman epävarma, ei syönyt ja kaikki ympärillä tapahtuva kiinnosti paljon, mutta nyt viimeisen parin päivän aikana ollaan voitu ihan treenatakkin istumista ja kosketusalustaa.

Koira jolle ei ole koskaan opetettu mittän ei ole oppinut oppimaan saatika tarjoamaan mitään tekemistä, joten aikaa saa kuluttaa jos haluaa opettaa sheippaamisen kautta.
 Tälle koiralle silti sheippaaminen sopii paljon paremmin, koska se on muutenkin hidas ja sheippaaminen aktivoi enemmän. Enkä halua opettaa tästä samanlaista avunpyytäjää, kuin Urposta...
Urpo ei oikein ole ollut hyvä tarjoamaan asioita, koska olen aina auttanut sitä käsimerkeillä useamman kerran.

Ginin nimi lausutaan siis Tsini ja lempinimiä löytyy Sintti, Rintti, RinTin, Tintti tai TinTin. Eli älkää ihmetelkö jos aina kirjoitan eri nimillä.

(C) Eevi F.

(C) Eevi F.


Kannuslaisen kaverini kanssa saatetaapi olla menossa muutaman viikon sisällä katsomaan saksalaisia pentuja ;)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti