2. joulukuuta 2016

JOULU ON TAAS, JOULU ON TAAS...

Sitä eletäänki jo joulukuuta ja yritetään pysyä hereillä kaamos aikaan. Mulle heräämiset on todella hankalia aamuisin kun on pimeää ja inhottavaa lähteä ulos kylmään aamulenkille ja kouluun. Urpo kyllä rakastaa ulkona olemista, mutta ei sekään meinaa aamuisin saada ruhoaan ylös hinata itteään ulos :D

Me ei olla treenattu oikeestaan tällä viikolla yhtään, lukuunottamatta pieniä lenkki ja piha treenejä. Mutta siis kentälle tai hallille ei olla tällä viikolla menty. Huomenna lauantaina lähdenkin kuvailemaan sukulaiseni syndeille, kun vihdoin opin kaikkea kivaa ja uutta tuosta kamerasta ja sen käyttämisestä. Kävin siis eilen torstaina kamerakurssilla jonka vetäjänä toimi Altti Näsi. Hän on siis taiteen maisteri. Taiteilija nimi, altti näsi DESING.
Kurssi maksoi 65e ja ei voi muuta sanoa kun, että kyllä osasin taas rahani oikein sijoittaa!! Nyt ei enään tule yli valottuneita kuvia Urpostakaan :D..


Nyt kun kerran joulu on teemana niin kerrompa teille mitä toivoin joululahjaksi Urpolle ja mulle!

1. haluaisin mangneetti pallon ja löysinkin canis&catus firman sivuilta tosi kivan setin joka sisältää kaksi pehmeää palloa ja mangneetin!

2. tottakai rahaa voi aina toivoa :D

3. laitokselta toivoin mahdollisimman isoa rahalahjakorttia, että saan tilattua treeneihin ruutunauhan ja kartiot, tunnari kapulat, ehkä pari erilaista lelua, sorvattu kapula ja sit muuten vaan tänne kämpille joku kiva koiranpeti.

Oikeastaan muuta en ole toivonut, raha on aina tervetullutta kun Urpoon menee aika paljon, ihan jo ruuan, harrastus ja el.lääkäri kulujen takia.
Tilasin elämäni ekaa kertaa kennellrehulta lihaa, pentujauhista ja lihaista rasvaa. Nyt olisi tarkoitus aloittaa ihan kunnollinen 50/50 ruokinta. Kuin vähältä se kuulostaakin niin Urpo syö 300g päivässä, eli 150g nappuloita ja 150g lihaa. Todennäköisesti ruoka määrää nostetaan 400g jos on tarvetta, mutta en usko, että on, ainakaan vähäänaikaan.
Me jatketaan joulun odotusta ja kohtahan mää lähdenkin messariin kennelliiton nuoriso ständille töihin! Jos vaan messariin tuutte nii käykäähän morottamas!

ps. mulla on aika kiva koira aiheinen lopputyö suunnitelma ;)!!!

pps. julkaisun kaikki kuvat ovat muokkaamattomia..

0 kommenttia:

Lähetä kommentti