10. joulukuuta 2016

Messari lauantai

Ihana työpäivä takanapäin ja nyt hotellilla nukkumaan menossa.
Tänään työpäivä alkoi Kennelliiton Nuorten ständiltä, jossa vedin työkaverini kanssa pedigree "arvaa monta keksiä purkissa" peliä. 

Siitä siirryttiin suunnittelemaan nuori koirataituri 2016 osakilpailun finaali osuutta ja päästiin kymmentä vaille yks rakentamaan rataa.
 Minä olin ratatyöntekijä ja huolehdin Tokon umpiesteen riman nostamisesta ja esineruudun esineiden paikoilleen viemisestä.
Nuori Koirataituri finaali oli kyllä todella kivaa katsottavaa ja jos vaan ensivuonna kilpailua järjestetään niin mukaan aijon kyllä hakea, mutta en tiedä oliko tuo kilpailu vaan Kennelliiton nuorten teema vuoden kunniaksi.

Nuori Koirataituri 2016 oli Josefina Sipilä ja Mauri!!! <3
He ovat myös tokonuorissa
kuva: Koiramessut

Onnea voittajalle!!

Nuori Koirataituri kilpailun jälkeen pääsin viettämään omaa aikaa ja SHOPPAILEMAAN!!!
Mikä olisikaan tärkeämpää kuin shoppaileminen ;DMukaan koira messuilta tarttui turkoosi-pinkki narupallo jonka pallo on kumia (17e).
 Show linkin näyttelykansio (9.90e) uudella kennelliiton logolla, johon aijon laittaa Urpon passin, rekisteritodistuksen, omistajatodistuksen ja tietysti ne näyttely arvostelut sitten joskus kun niitä saadaan, jos saadaan! Tuo kansio on helppo ottaa mukaan kun sielä on kaikki valmiina.
  Kokoontaitettava kuppi (6e), joka on helppo ottaa treeneihin mukaan ja se ei vie paljon tilaa. Mustista ja Mirristä löytyi kahdella eurolla tuommoinen pitkä vinkuva pehmolelu. Hurtan naylon
hihna 10e. Pussillinen erilaisia puruluita yht. 10e.
Dentastixejä 5e/28kpl ja Dentaflexejä 7.5e/5kpl. Tunnari kapulat olisi oikeasti ollu mun joululahja mutta halusin jo nio ns. mun hajuset että päästään treenaamaan. Jouluna sitten saadaan muovilaatikollinen "puhtaita kapuloita." 
Sitten sain näytteenä lisää Dentastixejä ja HauHau:n näyte pussin kana-peruna nappuloita. Hurtan hihnan mukaan saatiin myös kakkapusseja.
Mukaan tarttui myös extra kevyt naylon häkki, josta saatte kuvia myöhemmin!!!


Kuten ehkä huomaatte niin blogissa on vaihtunut ulkoasu ja se on vielä vähän kesken kun pitäisi saada teksti palkki ns. sulatettua taustaan. Jos joku tietää miten se tehdään niin auttakee minua!

Bannerista kiitos,
http://kertoilua.blogspot.fi/?m=0

<3

1 kommenttia:

  1. Sinut on haastettu! :)
    http://tassujentaikaaspitz.blogspot.fi/2016/12/15-luukku.html

    VastaaPoista