10. marraskuuta 2016

KYSYKÄÄ!

Nonnii, nyt on paljon ollu blogeissa postauksia "miksi päädyin juuri tähän rotuun", "kysymyksiä"  jne.. Olen ajatellu, että haluaisitteko te kysyä multa jotain mitä tahtoisitte tietää? Ajattelin tehdä MayDay:n ja liittää siihen samaan kysymyspostauksen! Eli nyt heitelkää kysymyksiä kommentti kenttään tai sähköpostiin ilona.aamu@gmail.com. Laitan myös Urpon instaan kuvan mihin voi kommentoida kysymyksiä!! Saatte kysyä ihan mitä tahansa minusta, Urposta ja meidän elämästä laitoksessa! Kysely aikaa on 19.11 asti!

Mitä meille kuuluu?

Oikeastaan meille kuuluu pelkkää hyvää ja meillä on kahden viikon päästä ekat viralliset Rally-Toko kokeet! Ei me tosiaan olla paljookaan ees treenailtu Rallya, mut nyt on aika alkaa reenaileen.. Tosin Urpo lähtee nyt viikoksi hoitoon, kun minä lähden Kannukseen työjaksolle! Siitä lisää ens viikolla.
Jää meijän treenit vähiin. Onneksi Urpon hoitaja lupasi ylläpitää Rallyn liikkeitä. Kaikki muuhan meiltä jo sujuu paitsi tuo eteen siirtyminen, mutta sekin alkaa jo pikkuhiljaa sujumaan!

Olen ajatellut että ennen joulua teen myös postauksen siitä miten sain Urpon ja miksi juuri Urpon ja samalla voisin kirjoitella vähän ensivuoden suunnitelmista!
Kävin videoimassa muutamia juttuja kuten Urpon ilmaisua ja merkin kiertoa, niistä tulee video lähiaikoina tänne!
Me lähdetäänkin tyttöjen kanssa lauantaina Lemmikkimessuille hesaan!
Aina ei vaan jaksa! <3

1 kommenttia:

  1. FCI-suosikit? 3 koirarotua joita et voisi ikinä kuvitella itsellesi, miksi? Jos ei aussie niin mikä? Kerro 10 yllättävää faktaa itsestäsi? Paras tv-sarja? Elokuva? Herkku? 3 plussaa ja 3 miinusta koirissasi?

    VastaaPoista