12. huhtikuuta 2017

Lenkkeilyä ja vapaa-aikaa

Leiri viikonlopun jälkeen maanantaina käytiin siis lenkkeilemässä Miiran ja koirien kanssa. Meillä on nyt tämmöinen vapaa viikko. Tai siis koiralle vapaa, mutta mulle pääsiäiseksi töitä koira Kikalle. 

Miira otti kameran mukaan ja saatiin pojista hienoja kuvia! Osaisimpa itsekkin käyttää kameraa ja lightroomia nuin hyvin. 


Me lähdettiin siis Heinolan motocross radalle metsään ja pojat juos ja kylpi mudassa! Me ei olla siis tehty yhdessä muuta, kun treenattu ja nyt, kun lähdettiinkin metsään niin olihan se koirillekkin uus tilanne. Mutta pojat tulee hyvin toimeen ja saivat liikuntaa. Niin ja omistajat kuvia!



Kaverini tekema paracord setti! Ihan parasta!
Mä halusin nyt tehdä meille vko 16-22 treeni kalenterin, koska mua ärsyttää, kun en ikinä osaa päättää, että mitä tänään tehtäisiin. Helppoa elää kalenterin mukaan!

(pahoittelen laatua)

Kuten kalenterissa lukee niin me päästiin siis Heinolan Palvelu- ja Seurakoira yhdistyksen agility ryhmään ja lisäksi Suomen Bokseriyhdistyksen mukaan tottistelemaan! Toki me tokoillaan eikä tottistella. Kohta varmaankin siirrytään ulos treenaamaan agility ja toko porukan kanssa.
Kaikenlisäksi ostin myös kesäkaudelle kausikortin PS-agility esteille Heinolaan. Kai me sitten ihan tosissaan tehdään agilityä.

Me ollaan tehty nyt kaksi jälkeä ja nyt on sanottava, että tahtia on hidastettava jäljellä. Urpo vetää ihan hullun lujaa jäljen ja sitten kun se menee sekaisin hajussa niin nostaa kuonon maasta ja katsoo mua tyhmänä. Joten nyt annetaan jäljen vanhentua ainakin 2h ja harvemmin nameja. Eiköhän sekin ala sujumaan! Meillä ei vaan oo kauheen hyvät mahikset tehdä pellolla joten tehdään melkein aina metsäjälkeä..

Katsotaan saisinko tehtyä uuden tarvikepostauksen, kun tavarat vaan muuttuu ja muuttuu..

Pahoittelut, etten vielä saa tokonuorten viikonlopusta tekstiä julkaistua, koska sieltä muuttuu vain muutama dokumentti. Mutta maanantaina lupaan, että se on julkaistu!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti