5. maaliskuuta 2017

Virallisia suunnitelmia

Lomat on nyt lusittu ja on taas aika palata kouluun.. Sain loman aikana paljon kivoja kuvia ja laitan niitä tähän postaukseen. Ilmoitin Urpon myös ensimmäiseen viralliseen ALO kokeeseen. Koe on Janakkalassa 18.3. Jännittää jo nyt ihan pirusti.
 Oon tehny meille kahden viikon treeni suunnitelman, koska musta tuntuu ettei me edetä, kun treenataan niin epäsäännöllisesti. Koetta varten on nyt treenattava ihan tosissaan.
Kokeen jälkeen aletaan myös panostamaan AVO luokan liikkeisiin, koska haluan tietää missä meillä ilmenee ongelmia, kun kuitenkin Tokonuorten viikonloppu on enskuun alussa. Sieltä saa niin paljon vinkkejä ja uusia näkökulmia.


Haluaisin kirjoittaa semmosesta asiasta kuin koiran turkin pois ajaminen kesäksi. Mä olen 95% varma, että ajelen Urpon turkin kesäksi. Nyt herää kysymys, että miksi helvetissä? Just siks, että vältytään hotspoteilta ja yli kuumumiselta. Tiedän, että turkki myös suojaa kuumuudelta, mutta ideana onkin että Urpo kasvattaa kesäkuuksi semmoisen karvan, että se suojaa. Eli ajelisin sen heti Lahti KV:n jälkeen, jolloin turkilla on pari kuukautta aikaa kasvaa.

 Aussie ajeltuna alle 2kk sitten.
Kuvasta kiitos Tanjalle!

 Sama aussie ajeltuna 8kk sitten.
Kuvasta kiitos Tanjalle!

Aussie joka on ajeltu 6kk sitten.
Kuvasta kiitos Tanjalle!

Mitä uuden turkin laatuun tulee, niin olen kysellyt muutamilta aussieiden omistajilta, että onko turkki kasvanut yhtä hyväksi takaisin ja kaikki keneltä kysyin niin vastasivat, että on ja nartuille jopa parempi laatuinen karva. Se on totta, että jos koira on leikattu niin hormoonien takia karva ei EHKÄ kasva yhtä hyväksi takaisn, koska muutenkin karvan laatu huononee leikkauksen jälkeen.
Jos kävisikin niin, että karva kasvaa huonolaatuiseksi takasin (en kyllä usko) niin toivon, että Lahti KV:sta saadaan edes se H niin meidän näyttelyt on näytelty. Jos karva kasvaa hyväksi takaisin niin Urpolla odottaa joulukuussa ainakin yksi näyttely.Kirjoittelen varmaan ensiviikolla meidän treeneistä. Mainitsinkohan jo että me päästiin tonne Heinolan Palvelu-ja Seurakoira yhdistyksen Toko treeneihin, kivaa päästä tekemään häiriössä.
Meillä on myös yksi Agility päiväkin ens lauantaina ja seuraava jääkin välistä kokeen takia.

Loma teki kyllä todella hyvää, koska tuntuu, että stressi ei paina niin paljoa tällä hetkellä.

Ps. Blogiin saattaapi tulla muutoksia lähiaikoina ;)

HUOM!
Sinä joka et hyväksy koiran turkin ajelemista, toivon, että jätät harmisi omaksi asiaksesi, etkä jaa tätä postausta minnekkään. Minulle saa laittaa sähköpostia osoitteeseen ilona.aamu@gmail.com

0 kommenttia:

Lähetä kommentti