12. maaliskuuta 2017

Pakka hajalla

En tiedä mitä on tapahtunut, mutta meidän ALO liikkeissä luoksari ja paikkis ei vaan toimi. Joku on pahasti pielessä. Urpo on epävarma paikka makuussa ja sen takia vinkuu. Luoksetulo ei ole super nopea vaan lähinnä semmonen "jee mä tuun" vaikka se vois olla semmonen "ihanaa mamma mä tuun täältä."
 Urpo onneksi kyllä laukalla tulee luo mutta semmonen pieni kipinä puuttuu. 
Luotan kyllä tohon paikkikseen ja siihen, että Urpo pysyy maassa, mutta silti pelkään, että se nousee, kun se vinkuu ja on levoton. No vaikka se koe onkin ens lauantaina, niin kyllä luotan siihen, että mennään hyvällä fiiliksellä pitämään kivaa.

Onneksi meillä on nyt sunnuntaisin toi toko ryhmä nii saan Urpoon varmuutta lisää ja häiriöö. tää eka kerta ei menny mitenkää huippu hyvin, mutta ainakin tiedän, että Urpon seuruu ja hyppy on kunnossa. Uskon myös, että kaukot ja kapulanpito on todella hyvällä mallilla. Liikkeestä maahan en tiedä miltä se näyttää, mutta keskiviikkona mennään tekemään kokeenomanen Heinolan hallille.

Agilityn alkeiskurssi päättyi meidän osalta, koska koe menee viimeisen kerran kanssa päällekkäin. Kyllä mä haluan jatkaa aksaa, koska se on jotenkin rentouttavaa ja siinä oikeestaan tulee vaan kehuttua ja palkattua koiraa kokoajan ja koira palkkaa itseään esimerkiksi putkella. Urpo on ihan hassu, kun se saattaa juosta putkeen radan lopussa. Musta on kivaa, että koira oikeasti nauttii.

Tulevalla kaudella aijotaan alottaa se fh-jälki ja tahdon kesänaikana myös edetä siinä oikeasti, eikä niin, että tehdään pelkkää makkara jälkeä. Tottakai tehdään makkarajälkeäkin, mutta aletaan myös treenaamaan esineiden ilmaisua ja jälkeä joka on jonkun muun hajunen kun minun. 

Mä luulen, että me ollaan nyt löydetty ne lajit mitä tahdotaan tehdä tavoitteellisesti.

Lauantaina käytiin  myös kuvailemassa Ediä ja Fodoa. Alan jopa olemaan ihan tyytyväinen kuviin.  (blogger huonontaa laatua joten kuvat ei oo ihan parhaissa pixeleissä.)




0 kommenttia:

Lähetä kommentti