11. helmikuuta 2017

Työjakson toinen ja viimeinen viikko

Niin se taas koitti maanantai ja tuli aika lähteä töihin, tonne töihin on kyllä niin super kiva mennä!
Maanantaina oli aikas perus päivä, siivoukset ja ruokinta. Helppo päivä siis! 
Pääsin maanantaina aikasin jo kotiin ja sain työnantajalta 70-200mm f4 lainaan. No määpä lähin samontein Urpon kanssa jäälle! Ihana aurinkoinen keli nii mikäs sen parempi kuvaus sää!


Tiistaina olikin haipakka päivä! Menin kymppiin töihin, käytiin kaupassa ostamassa pupuille ruokaa ja sit alotinki siivoukset ja juotot. Kikalle oli tulossa turisteja ja heitä varten laitettiin valjakko tulille ja käytiin ajamassa! Niin ihanaa päästä pitkästä aikaa reen kyytiin, kun viime kerrasta on varmaan jo yli viis vuotta!
Keskiviikkona oli tarkoitus pitää kuvaus päivä ja niinhän se toteutuikin! Ihan mahtavia kuvia huskyistä ja poroista!

Torstai ja perjantai olikin sitten ihan perus hommia. Todella haikea olo kun nyt jo joutuu lähteen jatkamaan koulunkäyntiä.. Koira-Kikka oli ensimmäinen työpaikka jossa sain olla täysin oma itseni eikä mun tarvinnut yli suorittaa. Pystyin hyväksymään itteni ja olin jopa tyytyväinen työntekoon ja laatuun. Yleensä vähättelen itseäni joka asiassa, mutta tuolla ei tarvi. Sain tehdä kaiken omalla tavallani ja olla oma itseni. Työkaverit ei arvostellu ja jos oli jotain huomauttamista niin tullaan suoraan sanomaan eikä aleta vihjailemaan, että tuo saattaa olla väärin yms. 

En ole koskaan saanut mistään töistä noin hyvää mieltä eikä tuo työ ole mulle mitään pakkopullaa. Olen saanut jo pienestä asti tehdä töitä ja oli sitten mikä työ tahansa niin se on tehtävä. Nykyään et voi kieltäytyä mistään työstä mitä tarjotaan koska et elätä itseäsi ilman töitä.

Todella toivon, että pääsen Kikalle hommiin vielä seuraavallakin työjaksolla ja miksipä ei myös sitten tulevaisuudessa ammattikoulun TOPissa.. 

Perjantaina me käytiin pitkästä aikaa treenaamassa. Tehtiin hieman sekavaa alo/avo kokeenomasta ja Urpo oli kyl ihan tulessa. Sillä oli hauskaa, eikä oltu niin totisia.

Lauantaina oli toinen agilityn alkeiskurssin päivä. Oon oikeesti sitä mieltä että aksa vois olla meijän toinen laji. Tuo on ihan huippu siinä!
Enskerralta toivottavasti video matskuu!!
1 kommenttia:

  1. Jes! Ihana postaus :) Muista toi fiilis ja siitä voimia loppukevääseen. -Tanja-

    VastaaPoista