18. helmikuuta 2017

tuleva agiliitäjä?

Me ollaan tosiaan Heinolan palvelus- ja seurakoira yhdistyksen agilityn alkeis kurssilla. Nyt on kolme kertaa takana päin ja laji vaikuttaa todella mahtavalta. Olen itse tehnyt agilityä aika vähän, mutta kaikki perusasiat ovat täysin hallussa. Urpo on todellinen tykki ja uskon, että siitä saisi agilityyn todella paljon irti.

Toko on aina se ykkönen, mutta siihen rinnalle agility sopisi hyvin. 

Tein meidän yhdestä kurssi kerrasta videon, joten kannattaa katsoa!
 

Hieman jänskättää ensiviikon yhteishaut. Mulle on edelleen selvää, että laitan ykköseksi Kannuksen kennellinjan. Myös hiihtoloma lähestyy ja mä lähden Ouluun tapaamaan sukulaisia! Saan nähdä myös Almaa ja tarkotus on käyttää kameraa aktiivisesti ;)

Oulussa odottaa myös Canonin 1.8 50mm linssi! 

Tällä viikolla ei ole oikein tapahtunut mitään sen kummempaa. Itsellä on ehkä taas hieman huonompi kausi meneillään, mutta onneksi on ne muutamat harvat ihmiset jotka luottaa, että täältä syvältä noustaan taas kohta ja jatketaan elämää eteenpäin ja kohdataan lisää niin pettymyksiä kuin onnellisia hetkiäkin.

Blogin lukija määräkin on nousussa. Kiitos teille kaikille! Vois taas pitää jotain pientä arvontaa jos vaikka sais 30 lukijaa täyteen. Kuulostaako ihan hullulta?

0 kommenttia:

Lähetä kommentti