7. lokakuuta 2019

Blogi on auki taas

Nyt kun motivaatio on taas palannut on aika tuoda blogi uudestaan julki, mutta jatkossa hieman erilailla jota avaan myöhemmin tässä julkaisussa. Nyt alkuun voisin kertoa, että mitä viimeisen vuoden aikana on oikein tapahtunut koirien osalta ja miksi blogi on ollut piilossa pitkän aikaa.

Moni muistaa saksanpaimenkoira Pentan. Penta vaihtoi kotia 11kk iässä aivan mahtavaan paikkaan jossa sakemannia ymmäretään hieman paremmin. Pentan kanssa oli kiva touhuta ja rakentaa pohjia erilaisiin harrastuksiin, mutta Penta on nyt asunut vuoden aivan ihanassa uudessa kodissa.

Pentan lähdön jälkeen laumaan saapuikin belgianpaimenkoira tervueren Dujoiedevie Merbok eli tutummin Äx. Äx on nyt vuoden ikäinen ja siinä on kaikki mitä olen aina koiralta halunnut. Äx on avoin ja nopeaoppinen nuori kossi jonka sivuilta voitte lukea lisää mm. harrastuksista ja tavoitteista.

Maailman rakkain Urpo on lopetettu 3.7.2019 vakavienkin käytös sekä terveysongelmien vuoksi joista voitte lukea lisää Urpon omilta sivuilta. Se oli vaikea, mutta tärkeä päätös.

Sitten tämä viimeisin koirien kanssa tapahtunut asia on meidän laumaan liittynyt amstaffi tyttö Kuuhullun Kaikkein Makkein eli tutummin Makia. Makian sivuilta voitte lukea lisää suunnitelmista ja Makian tarinasta.

Blogin piilotin silloin Pentan lähdön aikaan. En jaksanut avata sitä asiaa ja siitä olisi kuitenkin tullut kysymyksiä joihin olen vastannut sekä instagramin ja facebookin kautta kaikille uteliaille joten se aihe saa jäädä tähän postaukseen.

Ystäväni Aino Vakkilainen on tehnyt blogin pannerin ja sivuston uusiksi ja kiitos hänelle siitä!

Olen ajatellut, että olisiko mahdoton ajatus alkaa pitämään blogia ennemminkin treenipäiväkirjan muodossa sekä siinä sivussa kuulumisia mm. näyttelyistä, kilpailuista ja tietenkin aiheeseen liittyvästä opiskelusta.

Jätän blogin vanhat tekstit näkyville, koska en koe tarpeelliseksi muistoja poistaa. Jokainen niitä lukiessaan voi kuitenkin miettiä, että olen ollut silloin nuori ja suhteellisen kokematon koirien kouluttaja. Seuraavat tekstit tulevat olemaan monella tavalla aivan erilaisia kun kokemus karttuu ja opin jatkuvasti lisää. On onni saada opsikella alaa!

Kommentti boksiin saa aina jakaa ajatuksia, kysymyksiä, kritiikkiä sekä kehuja. Pyrin vastaamaan kaikille ja rakentava keskustelu on sitä mistä oppii parhaiten. Pyritään kuitenkin jakamaan enemmän sitä faktaa kuin mielipiteitä. Hyvin perustellut mielipiteet tietenkin otetaan vastaan avoimin mielin.

Terveisiä Äxältä joka täytti tänään 7.10. vuoden!0 kommenttia:

Lähetä kommentti