2. toukokuuta 2018

Kotikulmilla

Perjantaina 27.4. oli aika lähteä käymään vanhassa kotikaupungissa Heinolassa. Pääsin koiraharrastaja ystäväni luokse viikonlopuksi yöpymään ja tarkoituksena oli käydä treenailemassa.

Lauantaina lähdettiin iltapäivällä treenaamaan hiekkakentälle. Pentalle tehtiin vain leikkiä ns. tolppatreeniä. Kaverini piti Pentaa kiinni ja minä hetsasin ja leikitin. Hurjasti on Penta mennyt eteenpäin leikin kanssa. Hitaasti, mutta varmasti.

kuva Aino Vakkilainen
Viikonloppuna ei sitten kerettykkään treenata enempää, kun kaverini koira teloi jalkansa ja kellään ei oikein ollut treeni fiilistä, kun yks treenattava oli pois pelistä. Ainakin Penta pääsi leikkimään koirakavereiden kanssa ja sosiaalistumaan Heinolan kaupungilla. Kannusta ei oikein voi verrata Heinolaan jos haluaa koiraa sosiaalistaa :D

Tällä hetkellä olen oikein tyytyväinen Pentaan. Omalla tavallaan se on todella herkkä persoona ja helposti ohjattavissa, mutta toisinaan taas niin murkku- ja mörköikäinen monsteri, kun olla ja voi!

Kesälle on suunnitelmissa ainakin minun viimeinen kennelliiton Suurleiri 2018 joka järjestetään Aitoossa Anna-Tapion koululla. Loppu kesästä vielä yksi ohjattava koiraleiri jonne olen suunnitellut kaikenlaista kivaa tekemistä koirien kanssa. Parasta on ohjata lapsia ja koiria koiramaisten harrastuksien pariin!

Ensiviikolla taas Ouluun viettämään vapaata helatorstaita ja viikonloppua. Oulussa olisi mätsäri kysisenä viikonloppuna, mutta aivan varma en ole uskallanko tuon kanssa lähteä. Itse kun en ole mikään näyttely ihminen ja Penta on siinä iässä, että kaikelle on kiva huutaa. Ehkä käyn vain sakemanni kaverin kanssa lenkkeilemässä ja levätään koko viikonloppu.Kuvat Aino Vakkilainen

0 kommenttia:

Lähetä kommentti