16. huhtikuuta 2016

Tokonuorten kevätleiri 2016

8.-10.4.2016 klo 14.30 lähettiin ajelemaan kohti klaukkalan koulutustilaa, siinä sit 16.30 oli tilaisuuden avaus ja sen jälkeen Pekka Korrin luento. Luennon aiheena oli tokotempuista kilpailuohjelmaksi. Luennolla käytiin läpi koiran palkkaamista kehumalla, miten kilpailua lähestytään ja meille suositeltiin treenipäiväkirjan pitämistä. Siinä luennon aikana piti päättää sana mitä käytettäisiin omalla koiralla kehään mennessä. Mä otin sanaksi "mennään" ja se toimi hyvin. Siinä puol kuuen maissa alko sit ekat treenit ja 1 ryhmä oli Pekka Korrin treeneissä ja 2 ryhmä Piritta Pärssisen treeneissä. Mä olin ykkös ryhmässä ja treenailtiin siis kehään menemistä, Urpo oli niin tohkeissaan muista koirista että ei se oikein meinannu keskittyä. Selvittiin kuitenkin. sitten seittemän aikaan vaihettiin treeniä eli 1 ryhmä meni Pipan kanssa ja treenailtiin katsekontakteja. Joskus kaheksan aikaan lähettiinkin sit hotelli korpilammelle mini bussin kyyissä. Hyvin mahtui 12 koirakkoa yhteen pieneen bussiin. Hotellilla meijän piti kirjautua sisään ja mä tietysti unohin rahat hallille mut onneks pystyin maksamaan lauantaina. Sitten mentii huoneisiin  ja mul oliki tosi mukava huone kaveri ja sen spk oli aivan ihana!Yheksän aikoihin mentiin hotellilla syömään ja oli muuten hyvää ruokaa! Puol 11 ohjaaja kävi kirtelee kaikkien huoneet ja sit alettiinki jo nukkumaan, seuraavana aamuna herätys olikin jo klo 7:00.

Urpon 8kk pönötys, (c) Hanna-Maria
 Lauantai 9.4.2016. Heräsin joskus seiskan mais ja heti Urpoa ulos viemään. Hotellin käytävä oli niin pitkä että vähäsen pelotti tuleeko pisut ennen ulos pääsyä mut hyvin se jakso pidättää XD. Kaheksan mais mentiin aamupalalle ja hotellilla oli kyl superhyvää ruokaa! ruoan perässähän sinne valmennukseen mentiinkin :D. Yheksältä bussi tuli hakemaan ja lähettiin hallille. Puol kympiltä meil oli kokeen omaset treenit ja en ottanu siihen mitään muuta kun luoksetulon kun eihän tuo vielä oikein mitään osaa. Kaikil muil oli kyl superhieno kokeen omanen treeni. Tiä vaik saisin jossain vaiheessa videon meijän osuudesta tänne. Puolilta päivin meil oli lounas ja saatiin tilata mitä vaan paikallisesta pizzeriasta. Yhdeltä oli Pipan luento, joka kertoi koetilanteesta tuomarin näkökulmasta. Jos jotakuta kiinnostaa tietää luennosta enemmän niin laittaa mulle vaik sähköpostii ilona.aamu@gmail.com. Luennon jälkeen treenailtiin sit omia ongelmia ja sitä mitä halus. Neljän maissa oli välipala ja sit viien aikaan olikin yhteistreenit ja käsiteltiin ryhmäliikkeitä. Urpon kans otettiin vaa kontakti ja paikalla olo harjoituksia. Kuuen maissa mietittiin vaan päivän treenejä ja mitä opittiin  ja mikä onnistu ja mikä ei onnistunu. Seittemältä lähettiin taas hotellille ja se olikin sit samanlainen ilta ku perjantaina.



Sunnuntai 10.4. Heräsin taas seittemältä ja suoraan Urpo ulos. Yheksän aikaan siirryttiin sillä ihanaisella mini bussilla hallille ja siitä sit suoraan häiriö treenit niin että yks kerrallaan mentiin koiran kanssa kentälle ja siel sit ihmisiä häiriköimässä ja leikittämässä koiraa ja pyrittiin  siihen että oma koira ei menis muitten ihmisten luo. Suht hyvin se jopa onnistu Urpolta. Lounaan jälkeen oli treenit sisällä ja toiset treenit ulkona, nyt en jaksa niistä sen enempää kirjotella ;D. Kolmen maissa mietittiin viikonlopun tapahtumia ja pidettiin semmoi hauska leikki jossa jokainen kirjotti tarralapulle toisesta jotain palautetta ja liimas sen, sen ihmisen selkään. Neljän maissa mua tultiinkin sit laitokselta hakemaan ja lähettiin takas kotiin. Urpo olikin jo aivan poikki.
rakkaimpain <3


0 kommenttia:

Lähetä kommentti