12. joulukuuta 2017

Messari 2017

Kuvituskuva 6.12.-17 järjestetystä mätsäristä
Päätettiimpä Kennellinjalaisen kaverin kanssa jo aikasin syksyllä, että lähdetään messariin edes jollekkin päivälle shoppailemaan ja katsomaan koiria. Samalla sainki handlays pyynnön käyttölinjaiselle siperian huskylle! Oli ihanaa päästä pitkästä aikaa kehään.

Minähän en oikeesti ole mikään näyttely harrastaja, vaikkakin jonkin rotuisesta näyttely fifistä haaveilenkin ;D. Olen pienempänä ollut äidin ja meidän aussieiden kanssa paljonkin näyttelyissä mukana ja ekan kerran muistaakseni pääsin viralliseen kehään meidän aussie Lorun kanssa. Siitäkin jo useampia vuosia. Pienenä myös pyörin Match Shown lapsi&koira kehissä tädin huskyjen kanssa.

Kehään meneminen jännittää mua todella paljon, mutta mikään ei oo parempaa kun se, että saa olla sen koiran kanssa kaksin siellä ja tuntea sitä hyvää jännityksen tunnetta. Tällä kertaa koira sai H:n eli sopiva arvostelu käyttölinjaiselle huskylle.
Tulihan sitä toki myös vähän jotain shoppailtuakin tai siis aika paljon kaikkea sattui tarttumaan mukaan. Ajattelin laittaa tähän ostosten esittelyn sekä ostosten hinnat jotta saan itsekkin kauhistella sitä kuinka paljon rahaa sattuikin kulumaan.

Kaksi karvapatukkaa dogsportilta 12e/kpl, yht. 24e

Kaksi prodogin narupalloa Musti&Mirristä 7e/kpl, yht. 14e
Urpolle ja Pentalle värikoodatut kansiot sekä passin kuoret. Kansiot 9,90e/kpl, yht. 19,80e ja passin kuoret 3,90e/kpl, yht.7,8e. Kaikki nämä maksoivat siis yhteensä 27,60e

Oscarin lohiöljy kokeiluun 8e

1m tottis hihna dogsportilta 8e

Pentalle ladattava valopanta 10e

Jäljestykseen sekä hakuun muovipäällysteinen 10m liina dogsportilta 28e

Treenaamiseen natural menuja 5kg 32e

Koon 70 pomppa odottamaan kasvavaa käyttäjäänsä. Nää on niitä vanhoja malleja jonka takia alennuksessa 50e/kpl.

Tietenkin joululahjaksi pehmopossu ja luita. hinta n. 7e
Naturikseja 10kpl/30e joten ostettiin kaverin kanssa puokkiin. (kuva netistä)

Ostin itselleni sekä ystävälleni rotu avaimenperät 9e/kpl, mutta kuva jää tälläkertaa laittamatta.

Yhteensä kaikille ostoille hintaa tuli kauheat 223,60e. Joten ei tosiaan kannata missään muualla tuhlata kuin messarissa :D


Oltiin tosiaan koko viikonloppu Pentan kanssa kaverilla Urjalassa yötä. Pääsin viikonloppuna myös kaverin mukaan kattomaan shetlanninlammaskoiran pentuja ja tehtiin koirille etsintöjä sekä hakua.

Olen nyt hetken miettinyt miten jatkan blogin kirjoittamista. Jotenkin motivaatio katosi täysin, kun Urpo lähti. Tarkoitus olisi ainakin tehdä treenipostauksia ja ensivuodelle on taas aloitettava laskemaan paljon koiriin menee rahaa vuoden aikana. Tänä vuonnakin sitä tein, mutta sitten se vaan sattui unohumaan. Tämän vuoden puolella yritän tehdä ainakin ensivuoden tavoitteet ja yhden treenipostauksen kuvien kera.

Haluaisitteo ehdottaa postausaiheita? Otan avoimesti kaikki ideat ja vinkit vastaan! Tuntuu, että loppuu kirjoitettava kesken, vaikka koirien kanssa touhuileekin niin kuitenkin meidän päivät on oikeastaan aika samanlaisia.

Olisiko kiinnostavaa jos kävisin läpi minun jatko-opinto paikkoja tai tulevaisuuden suunnitelmia koulun, koirien ja opiskelujen suhteen? Entä jos kertoisin Pentan tavoitteista?

Mitä te lukiat tahdotte lukea?

5 kommenttia:

 1. Ruokintapostaus! Niitä on aina mielenkiintoista lukea.

  VastaaPoista
 2. Hitto, nuo naturikset oli ainoita, mitä messarista olisin halunnut ostaa, mutta en löytänyt niitten myyjää. :(

  VastaaPoista
 3. Dogsport möi ainakin 10kpl laatikoita sekä yksittäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei auta enää. :( Tilasin netistä sitten, mut noin edullisesti ei niitä mistään löydy mitä tuo tarjous oli ollut.

   Poista
 4. Ruokintapostaus voisi olla kyllä mielenkiintoinen! Jossain aiemmassa postauksessa muistaakseni sanoit myös aikovasi kirjoittaa sitten tästä luova-amis jutusta, olisi kiva kuulla sun mielipide siitä. Kaikki mahdolliset tulevaisuuden suunnitelmat ja tavoitteet kiinnostaisi myös. :)

  VastaaPoista